Data_1Designavdelingen vår har plass til 5–7 deltakere. Her er arbeidsoppgavene grafisk design og produksjon av profileringsmateriell.

Arbeidstrening på Design egner seg for personer som enten har ferdigheter eller ønsker å utvikle ferdigheter innen visuell design, produksjon av tekst og bildebehandling. Tiltaket er nært knyttet opp til produksjon av bladet Megafon og leverer ulike bidrag til gatemagasinet. Arbeidsoppgavene er knyttet opp til reelle prosesser, deadlines og krav i arbeidslivet. Avdelingen har mulighet til å differensiere oppgaver og prøve ut deltakere når det gjelder faglige ferdigheter, arbeidspress, nøyaktighet, arbeidsevne- og kapasitet.

Tiltakets relevans

Design er et godt tiltak for mennesker med datainteresser, som har grafisk design som sitt yrkesmål eller for deltakere som ønsker å utvikle kompetanser til støtte i sin primærjobb (f.eks. butikkmedarbeideren med ansvar for nettsiden). Designavdelingen kan være med å omdanne spill-interesse til kompetanse, og vi er med på å dokumentere og avklare selvlært datakompetanse/ ferdigheter og få sjekket denne ut mot arbeidslivet. Vi bidrar til at realkompetansen blir avklart, synliggjort og formidlet.

Kompetansetilførsel

  • Adobe (InDesign, Photoshop, Illustrator m.m.)
  • Office
  • WordPress
  • fotografering og digital bildebehandling
  • prosjektstyring
  • utvikling av grafiske produkter (visittkort, brosyrer, magasin)
  • tekstutvikling

I tillegg til vil deltakeren også få karriereveiledning, kurs i aktuelle tema og være en del av den felles metodikken og oppfølgingen ALF tilbyr.

Innsøking

Ønsker du å presentere avdelingen for en mulig deltaker er dere velkommen til en uformell omvisning.


Fyll ut skjemaet for å kontakte Designavdelingen

Din kontaktinfo

Hvordan kan vi hjelpe?


— O —